Skinnovation Hair Reducer

Skinnovation Permanent Hairreducer ontharen zonder gelaser
Over RevitaLash RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen. Skinnovation Permanent Hairreducer is het resultaat van in Scandinavië uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek en biedt een effectieve en betaalbare methode voor het verminderen van ongewenst lichaamshaar.
Het is een nieuwe innovatie op het gebied van enzymatische ontharingsproducten,dat slechts uit één component gel bestaat en naast dat het actief de haargroei stopt ook huidverzorgend werkt.
De verzorgende gel bevat uit van nature ook in het lichaam voorkomende enzym trypsine, die de haarfollikels op een veilige manier afbreekt en zo de haargroei uiteindelijk volledig stopt. Het is werkzaam bij zowel mannen als vrouwen, alle haartypen, haar,- en huidskleuren.
In tegenstelling tot permanent ontharen door middel van IPL- of laserbehandelingen werkt Skinnovation Permanent Hairreducer dus ook succesvol bij blond of grijs haar,en kan het zelfs bij een getinte huid worden toegepast.
Skinnovation permanent hairreducer is veilig en biedt opzienbarende resultaten.
Voor een goede werking worden eerst de haartjes met wortel en al verwijderd, waarna de Skinnovation gel zal worden ingemasseerd. Ontharen kan op verschillende wijzen plaatsvinden: traditioneel harsen, waxen of epileren met pincet.

 • De Skinnovation behandeling zal via een persoonlijk behandelschema worden uitgevoerd.
 • U dient op de behandeldag zelf op de te behandelen plaatsen geen crèmes, cosmetica, deodorant, talkpoeder of andere huidproducten aan te brengen.
 • Het is belangrijk dat de opeenvolgende behandelingen met een regelmaat van ca. 3-6 weken plaatsvinden. Het aantal weken zal afhangen van de haargroeicyclus van de betreffende haren en die kunnen per lichaamsdeel verschillen. Het kan zijn dat de haren sneller groeien dan het behandelschema, hier zal dan een persoonlijk behandelplan voor worden opgesteld.
 • Tussentijds mag u niet scheren of op een andere manier de haren verwijderen, want hierdoor kan de haargroeicyclus verstoord worden.
 • Reeds na 3-4 behandelingen zal een significante haarreductie zichtbaar zijn.
 • Voor een volledige haarverwijdering dient men uit te gaan tussen minimaal 5 en 15 behandelingen.
 • Persoonsafhandelijk kan het aantal behandelingen hoger of lager zijn.
 • Skinnovation permanent hairreducer is alleen werkzaam bij haren die zich in de anagene of groeifase bevinden. Elk deel van het lichaam heeft een eigen haargroeicyclus en moet afzonderlijk worden behandeld.
 • Voor een nog beter en sneller resultaat dient de Skinnovation gel na de harsbehandeling 2x per week thuis gebruikt te worden.
 • Op de dag van de behandeling is het belangrijk om niet kort voor de behandeling te douchen.
 • De gel dient minimaal 6 tot 8 uur op de behandelde plek te blijven zitten en niet in contact te komen met water of andere huidproducten.